PIKOPESU ON VIRALLINEN KORREK PRO KERAAMISTEN PINNOITTEIDEN KÄSITTELYPISTE

Käytössämme on markkinoiden parhaimmat keraamiset pinnoitteet. Sijaintimme Kangasalan keskustassa palvelee myös Tampereella asuvia. Pinnoitetöissä sinulla on mahdollisuus vuokrata käyttöösi sijaisautomme.

 

KONEELLINEN PESU

Christin Quantus sarjan koneemme on todellinen raskaan sarjan ammattilainen. Koneen 5 erillistä pehmoharjaa tekevät hyvää ja hellävaraista jälkeä. Oikeat esipesuaineet takaavat sen, että mekaaninen rasitus pinnoille on minimaalinen.

 

KÄSINPESU

Käytössämme on ammattitason pesurit ja pesuaineet. Käytössämme on Korrek PRO -tuotesarja. Pesu perustuu nykyaikaisiin kemikaaleihin, jolloin itse käsinpesu rasittaa auton pintaa mahdollisimman vähän. Autot pesemme aina kintaalla, ei harjalla tai sienellä.


PINNOITTEET
Pinnoitteena käytämme Korrek PRO -sarjan tuotteita. Korrekin Ceramic TFC pinnoite antaa suojan autollesi useiksi vuosiksi. Huipputuotteemme on Cure. Keraamisella pinnoitteella saavutetaan jopa viiden vuoden kesto.

SISÄPUHDISTUS

Imuroimme auton penkit ja muut sisätilat huolellisesti, sekä puhdistamme liat ja pölyt pinnoilta. Tekstiilipesurilla voidaan pestä penkit. 

VAHAUKSET

Käytämme markkinoiden parhaimpia vahoja saadaksemme autosi näyttämään uudelta.

 

OTSONOINTI

Auton otsonointi hajunpoisto poistaa pahat hajut autostasi. Otsonointi on paras hajunpoistaja. Autosi pysyy puhtaan raikkaana.